Welcome to Squishdot Squishdot How-To Newbies Websites
 about
 search
 post article
 Documentation
 Mailing Lists
 Bug Tracking
 Development
 Installation
 Upgrading
 Download
 admin
 rdf

 main


!none
Squishdot Posted by Mat on Friday April 02, 03:13AM, 2004
from the why-does-this-happen dept.
I have a question for anyone who knows squishdot well. At Murdoch Uni, we have a squishdot blog and every time, after you post, there's a little box that comes up with a message box with a red exclamation mark, the word none and an OK button. It means absolutely nothing as far as I can tell - the messages are posted properly and all, but I expect it puts people off. Anyone got any idea about it?

<  |  >

 

Related Links
  • Articles on Squishdot
  • Also by Mat
  • Contact author
  • File Attachment
  • Click to download attachment activemurdoch.jpg
    315KB (323280 bytes)

  • The Fine Print: The following comments are owned by whoever posted them.
    ( Reply )

    Time to upgrade...
    by Chris Withers on Tuesday April 20, 01:47PM, 2004
    Hi there,

    I think this was a bug in Squishdot a loooong time ago.
    If you can reproduce it in the latest release, I'd be interested if you could tell me how :-)

    cheers,

    Chris
    [ Reply to this ]
    The Fine Print: The following comments are owned by whoever posted them.
    ( Reply )

    Powered by Zope  Squishdot Powered
      "Any system that depends on reliability is unreliable." -- Nogg's Postulate
    All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective companies. Comments are owned by the Poster. The Rest ©1999 Butch Landingin, ©2000-2002 Chris Withers.