Welcome to Squishdot How-To Newbies Squishdot
 about
 search
 post article
 Documentation
 Mailing Lists
 Bug Tracking
 Development
 Installation
 Upgrading
 Download
 admin
 rdf

 main


Mozilla 0.9.7 fails to post article
Squishdot Posted by Chris Yeun on Thursday January 03, 05:42PM, 2002
from the dept.
After upgrading to Mozilla 0.9.7, I cannot post an article on my Squishdot site.

Netscape Communicator 4.77 and IE 5.5 work...Galeon doesn't. Anyone experience this?

Chris.

<  |  >

 

Related Links
  • Articles on Squishdot
  • Also by Chris Yeun
  • Contact author
  • The Fine Print: The following comments are owned by whoever posted them.
    ( Reply )

    Yeah, I get that too.
    by CJ Kucera on Tuesday January 08, 05:10PM, 2002
    Weird. I wonder if it has to do with the "<form action="."" bit . . .
    [ Reply to this ]
    Re: Mozilla 0.9.7 fails to post article
    by Nuzrin on Thursday January 10, 07:35AM, 2002
    I'm experiencing it too....
    [ Reply to this ]
    Re: Mozilla 0.9.7 fails to post article
    by Max on Thursday January 10, 10:32AM, 2002
    Same for me (galeon 1.02 with M0.97)

    I post this comment with links ;-)
    [ Reply to this ]
    Re: Mozilla 0.9.7 fails to post article
    by Anonymous on Thursday January 10, 02:50PM, 2002
    The same thing happens when submitting a mail using SquirrelMail (a web based email client). Not sure if it's a bug in Mozilla or a stricter adherent to standards. Either way, though, it's Mozilla's fault because standard or not, it's the way things work on the web.
    [ Reply to this ]
    Re: Mozilla 0.9.7 fails to post article
    by John Maxwell on Thursday January 10, 05:48PM, 2002
    It's a bug in Moz 97 -- to do with form/multipart handling -- it gets hungup because you're not uploading anything.

    If you download a "nightly build", you get a fixed version.
    [ Reply to this ]
    Re: Mozilla 0.9.7 fails to post article
    by I. Valdes on Tuesday January 15, 04:14AM, 2002
    I am running a nightly build from this weekend and I can now post an article, but I can't approve it from the Postings list. I can approve it from the Moderation tab. Picky, picky, picky aren't I?

    -- IV
    [ Reply to this ]
    • Re: Mozilla 0.9.7 fails to post article
      by Chris Withers on Thursday January 17, 10:54AM, 2002
      Is this a bug in Squishdot or in the browser?

      If it's in Squishdot, please submit it to the collector and I'll fix it and get a release out :-)

      cheers,

      Chris
      [ Reply to this ]

     
    The Fine Print: The following comments are owned by whoever posted them.
    ( Reply )

    Powered by Zope  Squishdot Powered
      "Any system that depends on reliability is unreliable." -- Nogg's Postulate
    All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective companies. Comments are owned by the Poster. The Rest ©1999 Butch Landingin, ©2000-2002 Chris Withers.